allt möjligt

Ja, nu var det ett bra tag sen jag skrev. Men ja, här kommer väll en liten uppdatering.

har varit i Mora förra veckan, eller ja, iallafall sen onsdagn, i fredags åkte jag vidare till pappa, dit även Farmor och farfar kom, Såklart skulle dom titta på bröllopet hela dagen igår. Vilket jag inte är ett dugg intressarad av, så jag gick ner på stan en stund, var verkligen i behov av nya byxor då det enda par jag har är det hål i, och det var mina favvojeans :( Jaja, jag hittade ett par, så det var ju bra, och var bättre var va att de va på rea. Det gillar alltid. Köpte även en klänning.

Nu sitter jag på tåget åter till Borlänge. Men hemma hinner jag inte vara länge, på tisdag bär det av till västerås. Ska på begravning, eller inte begravning men en minnesgrej. Efter det ska jag följa med någrasom också ska dit till göteborg. Det var längesedan jag var där nu, så det blir ju iallafall kul tror jag, att vi sedan ses under sådana omständigheter är ju inte så kul..Jaja, nu orkar jag inte skriva mer

Avslutning och en dag med Hanna

Ja idag var det avslutning på iv. Ingen stor. Sågs typ i gammelgården, fick mitt intyg på att jag gjort allt som vi kom överens om när jag började och sen var det slut med det.

Efter det åkte jag till kupolen där jag träffade Hanna. Kul att se henne igen. Det var verkligen längesedan sist. Typ 5-6 veckor sen tror jag. Vi gick runt där lite. Kolla på allt möjligt. Hittade en kokbok på rea. Vilket är bra och ha.
Därefter gick vi vidare mot stan, tittae in på biblioteket där jag lämnade tillbaka lite böcker, gick sedan och åt på centrumgrillen. En trevlig dag med en fin kompis. Det behövdes

sista dagen

Ja, så var nu sista dagen på dagiset över. Känns konstigt, har ju kommit alla barn så nära, och nu ska jag inte träffa dem något mer. Det var verkligen en toppenpraktik. Visst kunde man ibland önska att dagenvar över, om barnen var extra högljudda. Men de flesta dagar där var bra. Barn ger en så mycket. Så mycket kärlek och tillit. För barnen är inget omöjligt, dom tror på livet och allt är en lek!

Jag gick senare till dagiset, för var på Rebeckas skolavslutning. Hon slutade 6:an. Vilket är konstigt, tänk, har känt henne i över 4 år, jag var lika gammal då som hon är nu. Och hon var bara 8:a. Gick i 2:an.

Och jag själv, jag blir 17, känns också lite konstigt faktiskt. Och i höst blir det förhoppningsvis Falu fri.

Att ännu ett år gått. Ja, när jag tänker tillbaka på året så känns allt så avlägset, ett annat liv. Det har hänt så mycket. Det mesta blev inte som jag tänkt det. Eller inget blev det faktiskt. Men börjar ju komma tillbaka på banan igen, men nu är det en annan bana än vad jag från början tänkt, Jag är en helt annan person idag än för 1 år sen.

jaja, nog om det, imorgon blir det en sorts avslutning på iv. Bara säga hejdå till min lärare.

Varit hos Maria

Igår åkte jag till Maria. Det var några veckor sen sist. Vi red ut en sväng när jag kom, lite i skogen. Sen hoppade vi lite studsmatta och på kvällen gick vi för att fota oss och hästarna. Lite fina bilder blev det, men själv har jag inte så många, mest Maria som har dom.

Och idag gav Maria mig en lektion. Först övade vi på galoppfattningar, samt halter, sedan travade vi över bommar, och avslutade med en hoppbana. Det sistnämda var det som va mest kul, tror jag både jag och Gullan tyckte.

Men ja, om jag ska bli en bra ryttare, skulle jag behöva ha mer lektioner än när jag är hos Maria, och på olika hästar. För nu är jag ju bara van vid Gullan, Och det är 2 helt olika saker att rida t.ex. ett varmblod än en liten ponny. De har helt olika steg, oh olika temprament och allt. Så, ja, men lite övning är det ju, men känner mig rätt osäker på hästryggen måste jag medge.

Här kommer några få bilder.










RSS 2.0