Hos pappa

Kom hit igår. Idag har vi varit på mariebergs köpcentrum. Hittade ett par tröjor. som var väl behövligt! Efter det åkte vi vidare till ikea där vi skulle möta Malin och Magne som bestämde sig för att åka hit nu när jag var här. Hittade en hel del på ikea som jag behövde, så det var bra. Resten av dagen har det inte hänt så vidare mkt...Imorgon blir det hemresa.

blge marknad med Hanna

Sov ju i bysjön inatt. Vad 11 tiden skulle Per till några kompisar så då åkte även jag. Åkte till Annika och Alf en sväng och hälsade på. Sen ringde Hanna och frågade om jag ville gå på marknaden med henne. Hennes mamma skulle till blge så då kunde hon åka med henne.

Så ja, vi gick väll där i lite mer än 1 timme. Hittade ett grönt te. Med vildkörsbär. Tror nog det är bra, ska ju vara väldigt bra med gröna teér och körsbär är ju gott. Hittade även en parfym. Kostade bara 100 kr oh luktade jätte gott!
Det var väldigt kul att se Hanna igen, inte så ofta vi träffas.

Lite trött

Det gick bra att vara barnvakt åt Albin i natt. Han vaknade väll några gånger men gick ganska lätt ändå. Fast är lite trött idag.

Nu är jag hos Mamma. Hälsar på Per. Ska sova här inatt. Mamma ska inte vara här så det blir kul att träffa per lite själv!

Hos Johanna

Idag har jag haft praktik på dagiset.
Efter det så åkte jag till willys, där mötte jag Annika som sedan skutsade hem mig och varorna.
Nu är jag hos Johanna, Martin och Albin. Och inatt ska Albin sova inne hos mig så jag ska ta hand om honom. Så Johanna och Martin får sova en hel natt. Förhoppningsvis. Det blir ju iallafall lättare om man inte har en bebis som krånglar. Jag hoppas att han kommer vara någotlunda lugn inatt. Men annars kommer det ju fler nätter som jag kan sova ut. Vill göra det här för Johanna. Och jag tror det kommer gå bra!

Passade Albin en liten stund förut idag med. Johanna och Martin skulle städa. Så jag och Albin gick ut på en promenad. Ganska skäönt förutom att det blåste så kallt! Det var ju så varmt några dagar, kan inte det komma tillbaka. Är så trött på kyla nu!


Lite nytt

Var till kupolen idag, letade efter en vårjacka, kan ju inte ha vinterjacka nu! Tyvärr så hittade jag ingen. Men jag hittade annat som jag behövde. En fin tunika, strumpor (Kul va?) och trosor. Så det var ju iallafall  bra. Särskilt tunikan är jag jättenöjd med. Tyckte om den så fort jag såg den. Men den var ganska dyr med. Köpte den på Mq. Handlar typ aldrig där för det är så dyrt, men idag unnade jag mig det!
Den är mörkblå med stora vita prickar. Passar perfekt att ha till både leggings och jeans.

Sen så cyklade jag och mötte upp Lina. Det är en tjej som jag mötte i Mora. Verkligen hur snäll och trevlig somhelst. Vi for hem till migg. Gjorde inte så mycket, satt mest bara oh snackade om ditt och datt.

Nu ska jag ta en varm dusch!

Hur?

Ja, många frågor gällande livet, det har väll dom flesta. Vart ens plats är, vilka vägar man ska gå. Vilka människor man ska umgås med. Tänk om det ändå fanns ett facit som man bara kunde ta upp och kolla på, så man får se vad som händer när man gör ett visst val.

Inget nytt har hänt mej, men tankarna finns ju alltid  där, Hur man ska göra för att allt ska bli så bra som möjligt, så att alla blir tillfredsställda. Att alla mår bra. Men hur ska man veta vad man ska göra. Inte är det lätt, något som man gör i ett bra syfte kan bli helt fel och misslyckat. Livet är då inte lätt, blir det någonsin det? Eller kommer det alltid nya svårigheter, kommer det vara fler svåra och jobbiga händelser än det kommer va bra? Så kan det ju inte få vara..Och vad är egentligen meningen med livet. Man födds, lever ett antal år, vissa bra, andra dåliga och kanske vissa hemska. Sen så dör man bara, ligger i jorden och allt är slut. Vad är det för mening. Ja livet är konstigt...Men jag antar att det blir vad man gör det till. Att göra saker som är meningsfullt för en själv, försöka göra dagarna meningsfulla, göra så man känner att man uppnått något, kanske lärt sig något nytt. Man kan aldrig veta vad framtiden har att erbjuda, skrämmande att ta reda på. Man får ta en dag i taget

Rolig långtur!

Ja idag har jag och Maria vart ute på en riktig långtur. Först red vi till någon landningsbana(Som inte används) vid Dala airport. Det varen jättelång sträcka som var perfekt att galoppera på! Och oj vad hästarna blev pigga! Har aldrig galopperat så fort förut, men roligt var det. Hae blivit lite bättre på att hålla balansen ;) Sen på hemvägen så tog vi lite småstigar i skogen och sånt där vi växlade mellan trav och galopp. Gullan var pigg hela tiden men skötte sig jätte bra! Sen så provae jag faktiskt att rida Mio en liten bit. Och galopperade på henne med. Men det var väldigt ovant för han har mkt större galoppsprång att Gullan så det blev svårt att hitta rätt balans! Men ja, det gick rätt bra! Sen böt vi tillbaka och tävlade en liten bit, och fast att Gullan fick försprång så vann såklart Mio. Oj vad det gick undan. Nu vet jag inte vad vi vska göra, kanske hoppa lite studsmatta sen eller ngt. :)

Ridit och satt upp studsmattan!

Är hos Maria nu.
Jag har ridit Gullan. Maria hade en lektion med oss typ. På en gårdsplan en bit härifrån, gick okej iallafall, men Gullan var sur för att inte Mio var med!

Sen när vi kom hem igen så sadlade vi först av Gullan sen gick vi för att montera ihop studsmattan som dom hade plockat undan under vintern. Kul att hoppa, så stor ju! :) Ja, nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir väll att kolla lite på tv ikväll bara, och imorgon väntar en uteritt! :)

Gardiner till köket

Idag på morgonen var jag barnvakt åt Albin, han vaknade så sent som kvart över 6! Ja, lite längre tkr man ju att han borde kunna sova, men det gick bra, vaknade till ganska fort ändå sen. Så ja, vi lekte och myste. Johanna och Martin kom väll upp vid halv 10 tiden.
Sen efter  lunch åkte jag till borlänge. träffade Annika och Rebecka på kupolen. Vi skulle till Rosa huset och köpa tyg till en gardin i köket. Jag tror det blir bra. Är svårt, och orkade inte kolla så noga, men ja, det var ju iallafall billigt, och, det blir nog fint.
Annika ska hjälpa mig att sy dom. Vad skulle jag ha gjort utan Annika, som hon har hjälpt mig. Eller ja, vad skulle jag ha gjort om ag inte hade haft dom människor jag har runt omkring mig. Så som malin, johanna, Magne och martin.

Ni är alla guld värda!

Hos Syster!

Är hos Johanna nu.
Kom vid lunch ungefär. Det var ganska längesen jag var här nu, några veckor sen iallafall, och sist jag sov över, ja det måste ha varit flera månader sen! Men nu ska jag göra det iallafall, nu när vi alla är lediga den här veckan. Har lovat att vara barnvakt åt Albin imorgon på morgonen så att både Johanna och Martin kan få sova då! Hoppas att han inte vaknar alltför tidigt bara, typ som halv 6! Han gör ju det ibland och så kan han inte somna om, eller rättare sagt, vill inte! Det är ju mkt roligare att vara vaken då ju!

Ja, på eftermiddagen tog jag, Johanna och Albin en promenad, runt sjön. Hade lite gammalt bröd som vi stannade och matade änderna med. Var härligt att vara på en promenad bara hon och jag, gå och prata. Medan Albin sov sött i sin vagn.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, sitta och mysa framför tv;n kanske.

På lugna gatan

Var hos Annika idag på eftermiddagen, hon kom och hämtade mig vid 2 tiden. Skutsade sedan hem mej vid halv 10.
Vi satt ute i deras hamock och myste i solen, den var  lite bakom moln, och när den inte sken direkt på en så var det inte så varmt, blev lite kyligt för armarna. Men ändå..Våren är påväg, Annikas krokusar börjar komma upp lite smått. När vi sen tyckte att det blev för kallt så gick vi in. Annika och jag började prata om gamla foton och sånt, så då blev det så att annika tog fram 3 tjockka abum från förr. När hon var i min ålder och framåt. Var roligt att se, hur folk förändras, en del som jag idag känner såg verkligen olik sig ut, kunde lika gärna ha varit andra personer på korten. Så ja, vi satt en bra stund och kollade och Annika berättade om sådant hon har varit med om och så.
Sen så käkade vi tacos och såg en film. Damernas detektivbyrå, men jag vet inte, den var väl charmig på sitt sätt, men seg tkr jag, inte någon film som jag skulle vilja se om, men ja, duglig!


Påskfirande

Åkte med Malin och Magne till Magnes mamma. Alla Magnes syskon förutom ett var där, Johanna, Martin och Albin. Några vänner till dom, och sen några barn då. Magnes systerbarn. Så ja, vi var kanske ca 16 pers, fullt hus. Rätt stimmigt och sådär. Men ja, det var väl bättre än att sitta själv. Men om jag ska vara ärlig är jag inte så mkt för alla högtider, så som påsk, Jul, midsommar, mm. Tkr det bara är ett ståhej. Visst kan det vara trevligt att träffa släkten ibland. Men det får inte vara för mkt folk och för mkt ljud, blir lite jobbigt då tkr jag. Men ja, nu var det gjort iallafall. Och nästa vecka är det påsklov. Skönt!!


Nu är jag hemma

Hemma igen. Kom hem för ca 1 timme sen.  Har varit lite hos mamma idag med. Hanna och Per skulle komma dit, och Mamma ville så gärna att jag skulle komma, så jag åkte väll dit en stund då. Men ja, när jag kom dit var varken Per eller Hanna där,så fick vara ensam med morsan en stund. Det gick bättre än väntat, och efter nån timme kom iallafall Per, vi käkade lite, kollade på Vänner och ett avsnitt av simpsons.
Sen kom även Hanna, och då satt vi bara o snacka om allt.

Första April,  Nu kanske våren kan komma? Hoppas det.

RSS 2.0