Hemma igen!

Åkte hem från maria vid halv 11, hemma igen typ kvart över. Idag har jag vart ute o sprungit 2 ggr, fast andra gången va en kortis, blev ju så jävla kallt, under första spring/gå turen (Kunde inte springa så bra på en smal stig i skogen) så hälsa jag på mamma en kort stund med, men bara för att hämta en sak. Mkt mer än så brukar de inte bli, men de är som det är med den saken!

Va har jag gjort annars då? Nja, inte mkt faktiskt...

Hmm , skulle vilja ha en intressantare blogg, kanske ska bli en blogg inriktad på ngt men vad vet jag inte riktigt, några förslag?

Skoter :D =P

Ja idag har de vart en fett kul dag hos Maria :D Först så red Maria Gullan och jag tolkade med skidor efter henne. Tro de eller ej, jag ramla inte en enda gång ;D Men vi körde inte så länge för de va skitkallt o mina händer förfrös typ!
Sen senare på eftermiddagen åkte alla ut med görans skoter (Marias pappa) o jag o Maria åkte på varsin sån där matta, som man typ åker på, flygande matta?
Eum o jacob(Lillebror) åkte på en bob framför, va hade bundit fast alla sakerna i ett rep som satt fast i skotern. de va askul, man gled typ hit o dit hela tiden o välte ett antal ggr ;)
Vi va ute typ mer än 2 timmar, o man frös vääääldigt mkt kan jag säga när vi kom in. Jag hade tonvis med snö i mina skor o lite överallt ;) O mitt smink hade runnit asmkt! Haha såg inte klok ut kan jag säga, men roligt va de! O de e huvudsaken.

Ska sova en natt till här för blev strul med bussarna när jag skulle hem ;) Så ja, nu vet jag inte vad vi ska hitta på, de får vi se.

Bye!

Maria!

Är hos maria nu då, har varit ute o ridit hennes knasiga hästar! De gick rätt bra faktiskt, men va skitnervös först ju. De va as längesen jag red sist, typ 1½ år sen liksom, kändes som Mio skulle börja galoppera hela tiden, o de vågar jag inte än! Kändes lite bättre att rida Gullan iaf! Fast hon e skitlat o vägra gå först!

Sen blir de väll ngt ikväll, får se vad, hmm, maria o jag ska iaf baka chokladbollar till henne, för jag vill inte ha! Annars kanske de blir nån film eller nåt ikväll.

Hare bra
Hejdå

Alexandra O Patricia!

Har vart med Patricia o alexandra idag då, vi åkte en sväng till falun för vi har inget att göra! Gick lite på stan o sen gick dom o käka pizza, jag åt annan mat ;) Sen var de bara hem igen, drog till skolan för att hämta alex väska, men vi typ bara kute upp skitfort för sen skulle vi med bussen till kv. Dom åkte hem till patricia o jag till mej, Va ute o sprang en vända, gick till kvarnen, (Ica) Sen kom dom där 2 hem till mej för att dom skulle få några cigg av mej.
Vill inte hålla på med den SKITEN!!
Inte för att jag har vart värsta storrkarn, bara ibland sådär, men nu får de va slut med det!

Men nu ska jag gå o laga till lite käk!



Jaja Whatever!

Har blivit lite sämre på att blogga nu, fan ska man skriva om då, inte mkt som händer i mitt liv just nu. Men som sagt så va ju carro här i helgen, på lördagen åkte vi till madde, carro åkte hem på kvällen, jag sov över där, Jaah, hände lite grejer om man säger så. Mådde skit på söndan, nu e de bättre igen,
I veckan har jag vart i skolan o på biblioteket, bibblan e jag btw jävligt trött på, man får typ bara göra samma saker hela tiden, O så e de typ bara gamla som jobbar där, inte så kul, men men ,de får gå hela den här våren. Till hösten blir e iaf gymnasie!
Igår va jag hos syster Malin, alltid sknt att åka dit o träffa henne!

Snart vill jag även åka o hälsa på Johanna o Albin, saknar dom <333

Jaha, o va mer har hänt då? Jaduu de vet jag inte, men kmr jag på ngt så skriver jag la ;)
Vi hörs
Puss <3



Gymnasie

HAr då sökt in till 3 olika gymnasieskolor, Första valet var sam på haga i blge, andra va sam i falun o tredje va på rättvik. Hoppas Jag kommer in på haga, men det är inte bara det som spelar roll, Om jag inte får någon lägenhet så har jag ingenstans att bo här i blge, o då blir väll rättvik de bästa alternativet, men vi får se, i vår kommer de finnas ångerveckor, då hoppas jag verkligen att boendet för mej e ordnat, annars kmr de bli jävligt stressigt asså, Om bara pappa, mamma o soc kom fram till ngt nångång, men inget verkar hända, o ingen berättar ngt. Men får hoppas att det händer ngt snart!

Tjarå!


Filmkväll med carro! :)

Nu e carro här! Mötte henne vid tåget, hon kom från rättvik, går gymnasie där! Skoj skoj att träffas, va as längesen vi sågs! Typ vid skolavslutningen i 9:an, så typ 7 månader lr nåt! Vi har iaf hyrt en film, nån skräck, får se om vi kommer kunna sova inatt ;) Haha. HAr även käkat tacos med resten av familjen :) Sen har vi vart nere på rummet o asflummat om allt o inget ;D haha, Men nu sitter jag här, o carro sitter o läser. Skönt att kunna chilla tsm med :) Jaah, vi får väll se om vi ska hitta på ngt snart, vad de nu kan vara, alltid ngt! :)

Tidigare idag så va jag o handla med Annika, såklart skulle mamma följa med också! Så drygt! Men aja, de gick ganska bra iaf! Sen när jag kom hem så satte jag igång att göra egen musli :) Haha, får se om den blev bra, spännande spännande!

Aja hare bra då! <3



Surkärring!

En jätte sur kärring jobbar på biblioteket. Jag stod i låne expeditionen o så skulle en betala av sin skuld, just när jag börjat knappa in på kassa apparaten så kommer hon där o bara " De där får du INTE göra själv lisa! De får inte praktikatner göra, det blir bara fel, någon måste stå med dej o kolla så det blir rätt. Och det är VI biblotekarier som ska sköta kassan, den ska du inte röra!"
Asså, blir så jävla sur på henne, har ingen lust att gå dit imorgon. Vi får väll se om jag ska det eller inte. Åhhh....Men palla henne!

Fått linser :D

Åkte hem från johanna idag då. Va barnvakt på norgonen åt albin så johanna fick sova lite, hade ju ändå blivit väckt av honom. Sen var de matte i skolan då. Efter de skulle jag på synundersökning. Hade fått säme syn ;( Men så ere. De bra va iaf att jag nu har fått mina linser så jag slipper cp glasögonen! :D Ja, förutom på kvällen då, men whatever, glad e jag iaf :)
Hade förut med men då gick de inte så bra, gick ju sönder hela tiden! Får hoppas de går bättre nu :)


Johanna, Albin och martin, mm

Idag va jag i skolan som vanligt på mmåndagar, Men ganska soft, 9 till halv 12! Önskar bara att jag kände lite mer folk på iv. Blir så långtråkigt när man inte känner nån! Så om nån går iv på hushagen i blge så skriiv ;)
Efter skolan åkte jag till falulasarett, känner en som är inlagd där för tillfället. Var där nåra timmar, satt o snakca o sådär!

Nu e jag hos min syster Johanna och hennes familj. Hon har en liten son på 4 månader, han är min lilla älskling som jag snart ska gå o mysa med! :) :)

Haha, jag skulle ta kort med mej o albin, själv :P han hade sin söta pepparkaksmössa på sej, men han ser lite lustig ut där som ni ser ;D


Söndag

Idag åkte jag hem till mamma ett tag. Min bror Per va där. Han hade med sej ett sånt här gammalt 8 bitars nitendo, som vi körde lite på, kul, de va sånt som vi brukade köra när vi va små, återuppleva gamla minnen. Även kul att träffa Per förstås. Mamma höll sig ju iaf ur vägen. Va ute på promenad o gick till nån kyrka med. Pallade inte att träffa henne!

Sen när jag kom hem skulle man planera vad man ska käka i veckan. Är så less på det. Att behöva planera vad man ska käka, åka o handla o sen ska man laga maten med. Är jobbigt att behöva göra allt de där, men jag har iaf annika som hjälper mig. Tur de! Men när ska man få tid att göra roliga saker? Dagarna bara går och går utan att ngt händer känns de som. Blir förhoppningsvis bättre snart.

Ha de bra.


02.30

Jaha, lördan då. Kutade runt på kupolen nåra timmar. Kolla runt lite bara, men ville ha ett par nya jeans iaf, men hitta inget. Men de va rätt bra ändå, några timmar gick iaf! Sen på kvällen skulle jag på nå ungdomskväll lr fan de va, här i kvarnsveden, skulle hålla på 19.00-00.00 men palla bara vara kvar till 9, inet så kul om man säger så.
Haha sen somna jag typ bredvid katten, o sov till nu :P Men nu e jag fan pigg så nu ska jag vara uppe ett tag!

Jävla fucking soc!

Inget händer typ, möte efter möte. Inte ett skit. Fan kan dom inte bara fatta. Dom bara "Vi är här för att hjälpa dej Lisa" Fan heller. Kan dom jävlarna inte bara låta mej o mitt liv vara ifrd när dom ända inte gör ngt. Aja. Efter de här mötet får man hoppas att de kommer någon vart, hoppas på en egen lägenhet!

O ikväll blire att åka med Madde till Nåra som heter Inga o lars. Brukar visst ha nå ungdomskvällar lr nåt. Få se vad de är :)
Händer ngt annat kul i helgen? Messa ;)
0762527727

Puss

jävla telefon!!

Idag eter biblioteket så var jag tvungen att gå till malin, för glömde min mobil laddare där. MIn mobil har seriöst blit heelt cp! den stänger typ av sej helt utan att man gör ngt, 100000 ggr om dan typ. Så jävla irreterande, måste fan ha en ny, men har inte råd. Ahh...
Nu så ere kväll typ, o va ska man då hitta på. Vet fan inte...Men ,
ha de bra! :)

Biblioteket

Idag har de inte hänt mkt alls faktiskt. Praktisera på biblioteket som jag har gjort några veckor nu, och antagligen ska fortsätta med i vår. Åhh...Allt gick så fel liksom. Va ju inte tänkt såhär. Livet kan man aldrig förutse! att jag skulle hamna på iv o bibblan...Om nån så de till mej för ett år sen hade jag bara skrattat. Det blir aldirg som man tänker, och dagarna segar sej fram.

En kul grej va iaf att år 9 på immanuelskolan va på bibblan idag! Kul att träffa dom igen. Dom dryga och hatade var iaf inte med!!

Optikern mm

Ja, idag va de först en mattelektion då. Typ bara en timme. Tog bussen hem, gjorde lite grejer. Sen kom jg på att jag var tvungen att handla o sånt. Så de va bara att sätta sej på bussen till stan igen. Kom på att jag även tänkt beställa linser så gick till optikern med. Så nu ska jag på synundersökning nästa vecka, sen kan jag få linserna :) Yeees, shit va skönt att slippa glasögonen!
Ah, sen bar de iaf av till willys. Sen när jag skulle ta bussen hem, så var bussen sen så fick stå o frysa typ 20 min, frös fan asmkt. Tillsist kom jag hem, men då va de bara att börja laga mat o sen diska, oojojoj, många trökiga saker idag, men nu e de iaf gjort! så nu ska jag bara slappa! ^^

Puss



tidig morgon! -.-

Vaknade tidigt idag då. Redan halv 8 lr nåt sånt. så jävla typiskt när man har sovmorgon. När man får sova så vaknar man tidigt när man inte får de så är man astrött -.-
Varför kan de inte va tvärtom liksom.
Men nu ska jag snart iväg till skolan.
Hörs senare o ha de bra :)

Syster! :)

Först idag va de skola då. Hade lite engelska. Träffa även en kille som jag haft lite kontakt med- Mimati, heter han. Kommer från Irak, därav namnet. Va väll rätt trevlig, men han såg fan inte ut som 16! :O Aja, vi får se hur de blir med den saken!
Efter de bar de av till Malin, syster :) Ska sova här inatt då. Får ser vad vi hittar på. Alltid blire väl ngt!

Hare fint :)
Pusss


As snygga stövlar! :D

Va i Mora från i måndags till i fredags. När jag var där så gick jag la o kolla i dom små affärer som fanns. O hitta ett par skitsnygga stövlar som va typ billiga! Bara 200 spänn! :D (Y) Lägger ut bilder så får ni se själva :D

Puss




Superfixarn ;)

Idag vaknade Jag typ 10.40. Gick upp o åt frukost. Bestämmde mej sen för att städa källaren, har ett rum där nere. Va typ skit dammigt. Så fram med dammsugaren o moppen. När jag sen skulle skura trappen så råkade skaftet på moppen stöta till en ljuslykta som stod på en hylla. Såklart gick den sönder! O jg bara faan också. O bara typ rota runt i alla skåp efter lim o sånt. Hitta ett tillslut. O då var de bara att börja limma. O tro de eller ej, lyckades laga den ;)  Haha, sprickorna syns väll lite, men fan, har ju gjort vad jag kan.

Vette fan vad jag ska göra resten av dagen. Ser ut o blir en tråkdag :( Åhhh. Vill ha ngt att göra. Blir gaalen!

Puss puss <3


Tacokväll med brudarna :)

Patricia och wiberg kom hit en sväng idag, fixa lite tacos o grejer. Men sen va typ wiberg tvungen att ta bussen hem ganska tidigt. Jag o patricia tänkte hänga med o chilla lite där, men så blev de inte :( Så de blir väll en hemmakväll då!  Lite tråk, men aja

Hare bra :)


Välkommen till min nya blogg!

Tjarå, nu har även Jag skaffat blogg :P Duktigt av mig (A) (Y)


RSS 2.0